Jorrit Kleijnen en Marijn van der Meer vormen de basis van de band HAEVN.
Jorrit Kleijnen en Marijn van der Meer vormen de basis van de band HAEVN. ( Foto: PR Openluchttheater Eibergen)

HAEVN in juni naar Openluchttheater Eibergen

  Cultuur

EIBERGEN - De band HAEVN treedt op zaterdag 29 juni samen met een strijkersensemble op in Openluchttheater Eibergen. De dromerige en filmische muziek van HAEVN was recentelijk goed voor drie uitverkochte shows in Carré en verovert in rap tempo Europa. ''De sferische muziek en de ambiance van ons openluchttheater versterken elkaar. Het wordt een magische avond'', voorspelt programmeur Manon van Gaal.

Op het debuutalbum 'Eyes Closed', met ingetogen juweeltjes als 'Back In The Water, 'The Sea', 'We Are' en 'Fortitude', vloeien lieflijke gitaar- en pianomelodieën en strijkersklanken in elkaar over. Het repertoire kent ook meer poppy nummers als 'Mind Games' en 'Bright Lights'. Er komt nog een voorprogramma en na afloop is er in het theater een afterparty.

Zaterdag 9 maart start er om 10.00 uur een online voorverkoop voor de donateurs. Als er kaarten over blijven is er maandag 11 maart nog een vrije voorverkoop. Alle informatie over het programma en ticketverkoop is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl

Hier zie en hoor je HAEVN in actie: https://vimeo.com/318194072/02ee733ffd

Meer berichten