De jeugdleden van toneelvereniging De Eendracht uit Gelselaar zullen op zaterdag 9 februari hun jaarlijkse uitvoering verzorgen.
De jeugdleden van toneelvereniging De Eendracht uit Gelselaar zullen op zaterdag 9 februari hun jaarlijkse uitvoering verzorgen. (Foto: Arjen Horstman)

Jeugd op de planken in Gelselaar met 'crimineel goede stukken'

  Cultuur

Gelselaar - De jeugdleden van toneelvereniging De Eendracht uit Gelselaar zullen op zaterdag 9 februari hun jaarlijkse uitvoering verzorgen.

De jongste jeugd (basisschoolleeftijd) speelt het stuk 'De buit van Don Capsones' . Twee inbrekers gaan in opdracht van een maffiabaas een kluis kraken. Dat belooft een spannende voorstelling te worden.

De wat oudere jeugd (voortgezet onderwijs) komt met het stuk 'Gekken' ten tonele. Dit stuk gaat eveneens over twee schurken, die de boel flink in de soep laten lopen.

Beide stukken zijn te zien op het toneel in café-zaal Florijn in Gelselaar. De avond zal beginnen om 19.30 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur geopend. De jongste jeugd speelt voor de pauze, de oudere jeugd er na. In de pauze worden er loten verkocht om uit de kosten te komen.

De entree bedraagt 3,00 euro.

Meer berichten