Eens in de zes weken komen de deelnemers op een vrijdagmiddag bij elkaar om een literaire roman of een non-fictieboek te bespreken.
Eens in de zes weken komen de deelnemers op een vrijdagmiddag bij elkaar om een literaire roman of een non-fictieboek te bespreken.

Leeskring Ruurlo zoekt lezers voor de vrijdagmiddag

  Cultuur

Ruurlo - In Ruurlo start op 1 februari, middenin de Week van de Leesclub, een nieuwe leeskring waar nog plek is voor deelnemers.

Ongeveer één keer in de zes weken komen de maximaal tien deelnemers op een vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur bij elkaar om een literaire roman of een non-fictieboek te bespreken. De keuze van het boek wordt gezamenlijk vastgesteld.

Resy Oonk van Bibliotheek Oost-Achterhoek: "Het kan heel verrassend zijn van anderen te horen wat hen heeft geraakt, wat ze mooi vinden, wat niet. Het is leuk om op deze manier kennis te vergroten, de horizon te verruimen en elkaar gaandeweg beter te leren kennen." Een collectief leeskringabonnement kost slechts 90 euro voor een heel seizoen, bij tien deelnemers dus 9 euro per persoon. 

De leeskring is met dit abonnement altijd verzekerd van de gevraagde boeken voor alle deelnemers. De eerste bijeenkomst is op vrijdagmiddag 1 februari van 13.30 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Ruurlo. Inlichtingen zijn te verkrijgen bij het Servicebureau van de, 088-0062929, info@oostachterhoek.nl. Aanmelden voor de eerste bijeenkomst kan ook via www.oostachterhoek.nl

Meer berichten