Chériëlle Dollekamp: "Door de jaren heen heb ik veel mensen in mijn naaste omgeving de strijd tegen kanker zien verliezen."
Chériëlle Dollekamp: "Door de jaren heen heb ik veel mensen in mijn naaste omgeving de strijd tegen kanker zien verliezen."

Een smakelijke show met een gouden randje

  Cultuur

Borculo - Genieten van een heerlijk diner en een show vol muziek en dans, waarvan de opbrengst naar stichting Kinderen Kankervrij, oftewel KiKa, gaat? Dat kan op zondag 17 februari tijdens de dinnershow Made with Love in Muziekcentrum de Volharding in Borculo.

Chériëlle Dollekamp, oud-inwoner van Neede, organiseert de show: "Van 17.00 tot 20.00 uur kan de bezoeker genieten van een overheerlijk diner, dat wordt geserveerd tussen alle shows door. Hoewel ik inmiddels in Amsterdam woon, geef ik nog altijd een keer per week les bij LG-Dance. De trainingen voor de dinnershow houden we ook daar."

Chériëlle brengt met de show haar passies muziek en dans samen met een goed doel dat erg dichtbij haar staat: "Door de jaren heen heb ik veel mensen in mijn naaste omgeving de strijd tegen kanker zien verliezen. Voor mijn werk als dansdocente en choreograaf werk ik vooral met kinderen en jeugd. Dan is deze combinatie snel gemaakt." Tijdens de dinnershow zetten vele dansers en andere artiesten en vrienden van Chériëlle zich in voor dit goede doel.

Reserveren kan via: dinnershowmwl@outlook.com. Vermeld hierbij aantal personen, gewenste rang en eventuele bijzonderheden. Voor de eerste rang betaal je 55 euro, voor de tweede rang 50 euro en voor de derde rang 45 euro. Dit is inclusief het diner en twee consumpties.

Doneren kan hier

Meer berichten