Anne Brackman (boven) brengt muziek ten gehore die geïnspireerd is door de kunstwerken van Liesbeth Piena (onder).
Anne Brackman (boven) brengt muziek ten gehore die geïnspireerd is door de kunstwerken van Liesbeth Piena (onder). (Foto: Kimberley Zondag)

Grote talenten komen samen in De Weemhof

  Cultuur

Borculo - De Weemhof opent het nieuwe jaar op zondag 13 januari om 15.00 uur met een pianoconcert van Anne Brackman. Zij zal muziek ten gehore brengen die geïnspireerd is door de kunstwerken van Liesbeth Piena, die vanaf deze middag hier twee maanden exposeert.

Anne Brackman (1995) speelt al vanaf haar zesde jaar piano. Ze studeerde aan de conservatoria van Amsterdam en Wenen. Anne treedt op als fluitist en pianist. Samen met broer en violist Tim Brackman en cellist Kalle de Bie vormt zij het Brackman Trio.

De eerste expositie van 2019 is tevens de eerste solo-expositie van Liesbeth Piena (1993), die deze zomer afstudeerde aan de AKI in Enschede. Piena maakt grote schilderijen die de vormen uit het dagelijks leven losjes en op een speelse manier abstraheren. De passie voor het tekenen en schilderen spat van de doeken af. Ze won dit jaar al twee belangrijke kunstprijzen.

Gratis entree. Een vrije gift is zeer welkom.

deweemhofborculo.nl

Meer berichten