Bieb bezorgt boeken aan huis bij iedereen die slecht ter been is

  Cultuur

Berkelland - De Bibliotheek Oost-Achterhoek biedt al jaren de service 'Bibliotheek aan Huis' aan. Woordvoerder Resy Oonk wil mensen die slecht ter been zijn met de koude wintermaanden voor de deur graag herinneren aan het bestaan ervan.

"De Bibliotheek aan Huis is een dienst die we al jaren aanbieden. Toch blijken velen er niet van op de hoogte te zijn. De dienst is uitsluitend bedoeld voor mensen, jong en oud, die heel slecht ter been zijn. Het wordt bekostigd uit de lidmaatschapsgelden. Het uitzoeken en bezorgen van de boeken en andere materialen wordt gedaan door vrijwilligers, waarbij eventuele onkosten natuurlijk vergoed worden. We mogen ons gelukkig prijzen met een groot aantal vrijwilligers", aldus Resy Oonk. De Bibliotheek aan Huis bezorgt niet alleen boeken, maar ook tijdschriften en dvd's aan huis.

De Bibliotheek Oost-Achterhoek heeft vestigingen in de gemeentes Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Meer informatie kan verkregen worden in alle vestigingen van Bibliotheek Oost-Achterhoek, via tel. 088-0062929 en via oostachterhoek.nl

Meer berichten