Een avondje 'oalderwets høken'  wordt het met de Heinoos.
Een avondje 'oalderwets høken'  wordt het met de Heinoos. (Foto: )

Høken met de Heinoos en meezingen met Boh Foi Toch op Brooksfeest

  Cultuur

Ruurlo - Op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 vindt het jaarlijkse Brooksfeest van Buurtvereniging Het Broek plaats. Optredende artiesten zijn onder meer de Heinoos en Boh Foi Toch.

Voor het derde jaar op rij zal het feest plaatsvinden op de nieuwe locatie bij boerderij De Weustemoat aan de Kooiersdijk te Ruurlo.

Een avondje 'oalderwets høken' dat wordt het op zaterdagavond 13 april in de feesttent. Na het stoppen van de band Normaal hebben de heren van De Heinoos de Normaal-fakkel overgenomen. Normaal-klassiekers aangevuld met eigen nummers komen voorbij.

Zondagmiddag 14 april zal Boh Foi Toch weer aanwezig zijn op het Brooksfeest. In het verleden heeft de band diverse malen op het Brooksfeest gespeeld. Een middagje meezingen met de bekende hits van Boh Foi Toch staat garant voor gezelligheid.

Dit jaar kunnen bezoekers van het Brooksfeest voor het eerst online kaarten kopen. De aftrap van de online voorverkoop vindt plaats op donderdagavond 29 november om 20.00 uur. Via www.brooksfeest.nl komt men uit op de ticketverkoopsite die door de organisatie is opgezet.

In februari vindt er ook nog een speciale verkoopmiddag plaats in één van de Ruurlose cafés voor diegenen die niet online een kaartje kunnen kopen.

Meer berichten