Prins Patrick, Adjudant Albert, Jongerenprins Bjarne en Jongerenprinses Pien gaan Neede op z'n kop zetten.
Prins Patrick, Adjudant Albert, Jongerenprins Bjarne en Jongerenprinses Pien gaan Neede op z'n kop zetten. (Foto: )

Prins Patrick volgt Prins Niels op in Neede

  Cultuur

Neede - De Vlearmuze namen zaterdag afscheid van hun hoogheden Prins Niels, Adjudant Reinald, Jongerenprins Stef en Jongerenprinses Merle. Ze werden tijdens een feestelijke avond in de Olde Mölle opgevolgd door Prins Patrick (te Woerd), Adjudant Albert (Kroon), Jongerenprins Bjarne en Jongerenprinses Pien.

Prins Patrick (42 jaar) is geboren in Enschede, een paar minuten na zijn tweelingbroer Rody. Daarnaast heeft hij nog een zus en een broer. Hij heeft in Neede op de Kardinaal Alfrinkschool gezeten en vervolgens meerdere opleidingen in de bouw afgerond. Prins Patrick is 11 jaar getrouwd met Marian. Ze hebben twee dochters en een zoon. Samen met z'n broer Rody runt Patrick Bouwbedrijf te Woerd in Neede.

Adjudant Albert (44 jaar) is geboren in Groningen en nu al ruim dertig jaar wonende te Neede. Albert is 24 jaar samen met Anja, ze hebben een dochter en een zoon. Na eerst zelf met een zelfbedachte kermisattractie door heel Nederland te hebben gereisd, heeft hij besloten om het reizen voor gezien te houden en zich volledig in te zetten voor KMG; het bedrijf waar de attracties gebouwd worden.

Jongerenprins Bjarne (Borgers) woont in Neede en is 18 jaar oud. Hij woont samen met zijn ouders en broertje. Bjarne studeert aan het ROC van Twente in Hengelo, hier volgt hij de opleiding Verzorgende IG. Als bijbaantje werkt hij bij de CT Food Group. Zijn hobby's zijn voetballen en uitgaan met vrienden.

Jongerenprinses Pien (ter Haar) is 18 jaar oud en woont in Neede met haar ouders en broertjes. Ze zit op school in Groenlo, waar ze studeert voor verpleegkundige op het Graafschap College. Als bijbaantje werkt Pien bij de Elite in Neede in de schoonmaak. Haar hobby's zijn voetballen & gezellig uitgaan met vriendinnen.

Meer berichten