Foto:

Wie volgen Henry en Jop op bij de Waterrott'n?

  Cultuur

Eibergen - Nog enkele nachtjes slapen. Dan wordt bekend wie ECG de Waterrott'n uit Eibergen het komende carnaval gaan leiden.

Op zaterdagavond 10 november staat het Prinsengala op het programma. "We nemen niet alleen afscheid van onze zittende hoogheden Prins Henry met zijn prinses Adi, Adjudant Jop met zijn prinses Kaylie, maar ook van onze jeugdprins Thomas en zijn adjudant Niek. Hun regeerperiode zit erop. Het was een geweldig jaar met deze hoogheden", aldus een woordvoerder.

In de aanloop naar de bekendmaking van de nieuwe hoogheden komende zaterdag, wil de vereniging alvast wat stof tot nadenken geven. "Wie het gaan worden, houden we nog even geheim. Wél willen we een tipje van de sluier oplichten. De nieuwe prins en zijn adjudant zijn niet voor één gat te vangen en 'het cirkeltje is rond'." Over het jeugdprinsenpaar: "Ze zijn niet onbekend in het Eibergse uitgaansleven en ze zijn hooggeleerd."

De avond bij De Klok begint om 20.11 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open. Er is uiteraard een feestelijk randprogramma. De entree is geheel gratis.

Meer berichten