Toneelvereniging D.O.K. speelt Rika Rommeltje

  Cultuur

Neede - Toneelvereniging D.O.K uit Neede brengt op vrijdag 16 en zaterdag 17 november de klucht Rika Rommeltje op de planken van de Van Gellicumzaal in Neede.

Rika Rommeltje is een klucht in drie bedrijven, geschreven door J.E.G Ruiter. Rika Rommeltje, een niet zo nette vrouw, woont samen met haar onnozele dochters in een nogal slordige huishouding. De maatschappelijk werkster probeert hen op andere gedachten te brengen en praat over geld verdienen door te werken, maar dat zint de beide meiden niet. Maar zij praat door en gaat verder over verkering en de disco en dat zij eens wat contacten zouden moeten leggen met de jongens. Als de buurman hiervan hoort, geeft hij hun de raad om dan maar eens en advertentie in de krant te zetten. Maar ja, hoe doe je zoiets? Als zij de advertentie hebben geplaatst, geeft dat een boel consternatie.

De voorstellingen zijn vanaf 20.00 uur te zien. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Tabakorie RONA aan de Oudestraat 6, bij Yvonne Franck aan de Azaleastraat 11 (tel. 0545292157), bij Engbert Bloemberg aan de Kwartelstraat 23 (tel. 0545293059) en bij Bloemenhoekje aan de Oudestraat 70. Kosten: 6 euro. Kinderen t/m 12 jaar betalen de helft. Aan de zaal kosten kaarten iets meer.

Meer berichten