Mannenkoor Leedvermaak viert op zondag 21 oktober met een muzikale middag haar 15-jarig jubileum.
Mannenkoor Leedvermaak viert op zondag 21 oktober met een muzikale middag haar 15-jarig jubileum.

Leedvermaak en Brook Duo samen in Grenszicht

  Cultuur

Eibergen - Mannenkoor Leedvermaak viert op zondag 21 oktober met een muzikale middag haar 15-jarig jubileum. Dat doet het koor met medewerking van het Brook Duo in café-restaurant Grenszicht aan de Vredenseweg te Eibergen. Van 14.00 uur tot laat in de middag kunnen de beentjes van de vloer.

Het oeuvre van Leedvermaak bestaat uit ruim 120 liedjes in Nederlands, Duits, dialect en Engels. Het mannenkoor met veertig leden uit Berkelland oefent iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de kantine van camping Veldzicht aan de Veldweg in Haarlo.

Voor de fans van het Brook Duo is dit optreden ook bijzonder, want Hennie Tijink, alias de 'badmutse' stopt er mee. Zijn vervanger of vervangster wordt in december in Markelo bekendgemaakt door de andere helft van het duo, Gert Jan Oplaat.

De kaartjes voor deze muzikale middag kosten 7,50 euro. Inbegrepen is een kop koffie met gebak en hapjes tussendoor. Kaarten zijn verkrijgbaar bij café Grenszicht, de Lindeboom in Eibergen, camping Veldzicht en de familie Jansen aan de Beltrumseweg 10 in Eibergen. Zie ook:

www.leedvermaakeibergen.nl

Meer berichten