Rocktober met zes bands bij Irish Pub Home

  Cultuur
The Cool Trick, een driekoppige punk 'n rollband uit Neede, opent Rocktober.
The Cool Trick, een driekoppige punk 'n rollband uit Neede, opent Rocktober.

EIBERGEN – Bij Irish Pub Home staat het standaard in de agenda: oktober is Rocktober. Vanaf komende zondag is er vier keer een band (of meer) te vinden op het podium van de Eibergse kroeg.

Zondag 14 oktober is het podium voor The Cool Trick. Een driekoppige punk 'n rollband uit Neede. Pakkende melodieën, ondersteund door een stuwende ritmesectie staan garant voor een avondje voetjes van de vloer. The Cool Trick begint om 17.00 uur met optreden.

Op zondag 21 oktober is het metal dat de klok slaat met het festival 'Proud and louD'. De bands Rise Above, Justify All Means en Landmine Heart zorgen voor een programma dat om 17.00 uur begint.

Op zaterdag 27 oktober staat het jaarlijkse Bokbierfeest gepland. De Eibergse horeca zorgt voor muziek en schenkt verschillende bokbieren. Bij Irish Pub Home speelt de Eastwood Coverband. Het Bokbierfeest begint om 22.00 uur.

Rocktober wordt op zondag 28 oktober afgesloten met Dreckneck. Voor Dreckneck een bijzonder optreden; ze presenteren namelijk hun nieuwe album. De band haalt haar invloeden uit de stijlen stoner, doom en bluesrock. Aanvang: 17.00 uur.

Alle avonden zijn gratis te bezoeken.

Meer berichten