Sonja Felicia zingt en speelt eigen nummers met een verhaal.
Sonja Felicia zingt en speelt eigen nummers met een verhaal.

Vier talenten voor het voetlicht in Dorpskerk

  Cultuur

RUURLO - Vier Ruurlose talenten brengen zaterdag 6 oktober een bijzonder programma in de Dorpskerk met eigen repertoire en covers. Bij deze vier hoeft het niet te blijven; ze nodigen iedereen die mee wil doen uit om zich te melden.

Karin Hukker en Ester Wiegerinck hebben hun sporen verdiend, onder meer tijdens Reurpop. In de Dorpskerk brengen zij zaterdagavond een mix aan covers in een kleine akoestische setting. Karin en Esther begeleiden zichzelf op de piano.

Sonja Felicia zingt en speelt eigen nummers met een verhaal. Zij laat zich inspireren door onder meer Lucy Rose en Corine Bailey Rae. Zij begeleidt zichzelf op gitaar en/of piano.

Lien Cornelissen is ook een singer-songwriter en ze schrijft Engelstalige en Nederlandstalige liedjes in afwisselende muziekstijlen.

Ook meedoen? Achterhoekse talent krijgt de kans om deze avond podiumervaring op te doen. Wie belangstelling heeft kan contact opnemen met Hans Jelier, tel. 06 30 40 14 61 / jelier.hans@gmail.com. Luisteren kan ook. De entree is gratis. Vanaf 19.30 uur is de inloop met koffie en thee.

Meer berichten