Mike Gerritsen mag draaien op het Amsterdam Dance Event. Foto: Joris Telders
Mike Gerritsen mag draaien op het Amsterdam Dance Event. Foto: Joris Telders

Borculose DJ draait op Amsterdam Dance Event

  Cultuur

Borculo - Als vijfienjarige puber kon hij er alleen nog maar van dromen, nu mag Mike Gerritsen (21) een optreden verzorgen op het Amsterdam Dance Event (ADE). "Toch wel een hoogtepunt in mijn carrière als DJ!"

"Ik heb veel toffe dingen gedaan, zoals het voorprogramma van Broederliefde, vier keer Reurpop en de Hemelgames, maar die gig op 19 oktober wordt echt speciaal." De Borculoër reist af naar Amsterdam om daar de ADE Afterwork by Gigstarter af te sluiten met een show. Dit omdat Mike vorig jaar werd uitgeroepen tot Gigstarter Artist of the Year 2017 in de categorie Best DJ. Vanaf 1 oktober zal de Gigstarter Artist of the Year-competitie weer van start gaan, Mike is als voormalig winnaar dit jaar uitgesloten van deelname, maar zit wel in de jury voor de eerste ronde voor de DJ's. Gigstarter is een van de Nederlands grootste boekingskantoren voor hedendaagse muziek.

Naast dit optreden op het ADE gaat Gerritsen nog een avontuur aan: hij zal namens het YouTubekanaal van 'That's Life' een maandelijks blok over FC Twente gaan verzorgen. "We hebben net deze week de eerste opnames gemaakt in Borculo bij FC Twente-verzamelaar Jelle Nijhof. Maar liefst 150 shirts, 48 paar schoenen en 22 paar keepershandschoenen telt de verzameling van Jelle!"

Aan lezers die iets bijzonders met FC Twente hebben, doet Mike de oproep te reageren: info@mikegerritsen.com. De eerste aflevering van That's Life zal 28 oktober online komen.

Meer berichten