Elly & Rikkert geven een concert op 29 september in de Dorpskerk in Ruurlo.
Elly & Rikkert geven een concert op 29 september in de Dorpskerk in Ruurlo.

Elly & Rikkert zingen in Ruurlo voor grote mensen

  Cultuur

RUURLO – Elly & Rikkert Zuiderveld zijn bij veel mensen bekend door hun kinderliedjes. Soms wordt wel eens uit het oog verloren dat zij daarnaast ook al hun leven lang liedjes maken en optreden voor 'grote mensen'. Dat komen zij ook doen op 29 september in de Dorpskerk in Ruurlo.

Tijdens deze concerten (geschikt voor mensen vanaf 12 jaar) spelen Elly & Rikkert een keuze uit hun liedjes van de afgelopen 50 jaar. In Ruurlo zingen zij hun beste liedjes. Van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap en cabarateske intermezzo's: momenten om te overdenken en pittige maatschappijkritiek. Bijna iedereen die zo'n concert meemaakt is na afloop enthousiast, ontroerd of uitgedaagd. Het duo zing tekstueel hoogstaande liedjes, maar ook muzikaal valt er een hoop te genieten dankzij Jan Borger op keyboards en accordeon en Dick Le Mair op percussie.

Kaarten kosten 5 euro en zijn alleen online verkrijgbaar via www.zingenindekerk.nl . Meer informatie over het concert en andere activiteiten in de Dorpskerk Openingsweken van 19 september tot 11 oktober staat op

www.pknruurlobarchem.nl

Meer berichten