De latinband Amigos Latinos komt naar Ruurlo voor een concert.
De latinband Amigos Latinos komt naar Ruurlo voor een concert.

Amigos Latinos brengt Tuinkamer in Latijns-Amerikaanse sferen

  Cultuur

Ruurlo - De tuin van hotel-restaurant De Tuinkamer in Ruurlo zal op zaterdag 14 juli voor even veranderen in een bruisend openluchttheater. De KunstKring Ruurlo organiseert er een zomerconcert met opzwepende Latijns-Amerikaanse klanken.

De latinband 'Amigos Latinos, een vier man sterk muziekensemble, is daarvoor uitgenodigd. De band komt voor de tweede keer naar Ruurlo. In 2004 maakte het orkest al furore tijdens een van de vermaarde Kasteeltuinconcerten. Restaurant 'De Tuinkamer' is gelegen aan de Hengeloseweg 1 in Ruurlo. Het concert begint om 20.30 uur. Het restaurant biedt voor deze gelegenheid een speciaal concertmenu aan.

Het ensemble Amigos Latinos bestaat uit Marco Antonio Sanchez (gitaar en zang), Jan Luc van Eendenburg (percussie), Lucio Garcia Iglesias (tres), Joe Rivera (trompet) en Jesus Hernandes Diaz (bas). Zij geven het oorspronkelijke Latinrepertoire haar authentieke sound door de uitzonderlijke akoestische bezetting, waardoor de muzikale tradities van het Caribisch gebied levend gehouden worden.

Het kwintet speelt bekende nummers van Buena Vista Social Club, Chan Chan en Bruca Manigua. De bolero, de cha cha cha en merengue zijn onweerstaanbaar en dagen uit tot een dansje. Dit alles overgoten met een eigentijds tintje maakt het concert tot een swingend spektakel en krijgt door de entourage van een parkachtige tuin extra glans. Voorafgaand aan het concert bestaat de mogelijkheid een driegangendiner te reserveren. Dat kan ook telefonisch via tel. 0573 452147. De toegangsprijs 15 euro in de voorverkoop via kunstkringruurlo.nl/kaartverkoop, bij Groot Jebbink bloemen en bij Everwennink t/o de Coöp in Ruurlo. Aan de zaal kosten de kaarten 17,50 euro

Kijk voor informatie op

www.kunstkringruurlo.nl

Meer berichten