Foodtrucks zijn hot. Drie dagen lang kunnen bezoekers kiezen uit verschillende lekkere hapjes en drankjes.
Foodtrucks zijn hot. Drie dagen lang kunnen bezoekers kiezen uit verschillende lekkere hapjes en drankjes. ( )

Drie dagen vol vertier op en rond de Veemarkt

  Cultuur

Borculo - Ontspannen genieten met muziek, theater, dans en foodtrucks. De Weerkom'n Dagen in Borculo bieden van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni een bijzondere sfeer en veel vertier voor jong  en oud. Er zijn tal van activiteiten, waaronder een hip foodtruckfestival en een opblaasbanenspektakel. De winkels zijn dat weekend ook op de zondag geopend.

De Weerkom'n Dagen worden georganiseerd door de Stichting Promotie Borculo (SPB). Er is voor iedereen wat te doen met muziekgroepen, koren, solisten, dance en theateracts in het centrum, op en rond de Veemarkt. Een aansprekend onderdeel van de Weerkom'n Dagen is het foodtruckfestival, dat dit jaar een flinke impuls krijgt.

Op initiatief van Erik Nengerman zijn er zo'n tien foodtrucks van de partij. Nengerman komt zelf met de Pancake Saloon naar Borculo. "Foodtrucks zijn hot. Drie dagen lang kunnen bezoekers kiezen uit verschillende lekkere hapjes en drankjes."

Op vrijdag begint het evenement vanaf 16.00 uur met het foodtruckfestival. 's Avonds is er muziek met de Red Carpet band. Zaterdag komen van 13 tot 19 uur verschillende koren in actie, waaronder De Berkelzangers en de Oostvaarders. De Sfeerheren treden op van 19 tot 22 uur en daarna is het de beurt aan ABBA Fever en Next Finest. Op zondag zijn er optredens van onder andere O'llainnis en The 2 Men Show. Er is speciaal voor kinderen een spectaculair springkussenfestival. De jeugd kan zich uitleven op de langste baan van Nederland.

Ook de ondernemers doen mee. Op zondag 24 juni zijn de meeste winkels geopend tussen 12 en 17 uur. De activiteiten zijn gratis.

Meer berichten