Foto:

Dit jaar weer een klucht in de Borculose open lucht

  Cultuur

Borculo - Vorig jaar werd er met De Indiëgangers een stuk met een serieuze ondertoon opgevoerd, dit jaar kun je van 13 tot en met 21 juli op 't Galgenveld terecht voor de campingklucht 'Het is bingo op de camping'.

Er worden uitvoeringen gegeven op vrijdag 13, zaterdag 14, woensdag 18, vrijdag 20 en zaterdag 21 juli. Ga voor info over reserveringen naar: www.openluchtspelborculo.nl of bel 06-83185322.

Het verhaal in het kort: Jos gaat tegen wil en dank samen met zijn lieve vrouw Ina mee naar de camping. Dat hij er geen zin in heeft, laat hij goed merken. Zijn mopperbuien worden nog versterkt, omdat hij zojuist ontslagen is na een reorganisatie. Ook de buren vindt hij drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Neem Hetty en Gemma. Zij hebben cavia Herman meegenomen op vakantie. Wie doet er nu zo iets? Gemma heeft haar sportieve vriendin weten over te halen om haar lievelingsdiertje mee te nemen. En dan ook nog al die visite op je vakantie. Zo zijn daar ineens Janneke en Wilfried die op de koffie komen bij Jos en Ina. Alle relaties komen onder flinke spanning te staan. Herman ziet alles met lede ogen aan en denkt er het zijne van. Door drankgebruik, overspel en hoogoplopende ruzies, allemaal zaken die je niet direct met een ontspannen vakantie associeert, dreigt de boel te escaleren. Maar de knotsgekke en bizarre verwikkelingen in het stuk werken gelukkig wel op de lachspieren.

Meer berichten