Elly Overduin (rechts) en Heleen Posthumus exposeren in het gemeentehuis.
Elly Overduin (rechts) en Heleen Posthumus exposeren in het gemeentehuis. ( )

Elly Overduin en Heleen Posthumus exposeren in gemeentehuis

  Cultuur

Borculo - Nog tot eind juli exposeren Elly Overduin (rechts) en Heleen Posthumus in het gemeentehuis.

Elly is geboren in Scheveningen en studeerde biologie in Leiden. Ze raakte gefascineerd voor de studie orthopedagogiek door haar werk met kinderen. Rust en de ruimte vond zij in de Achterhoek. Door haar ex-collega komt ze in aanraking met kunst en in het bijzonder met keramiek. Keramiek wordt voor haar een hardnekkig virus. Nu heeft ze in Rekken haar eigen atelier, "Buitenatelier Artelly. Elly is lid van de kunstkring B-Art. Iedereen die haar werken verder wil bewonderen, kan daar terecht. Contactadres: ellyoverduin@gmail.com.

Heleen Posthumus is geboren in Heerlen. Omdat haar ouders haar de studie aan de kunstacademie afraadden, ging ze in Utrecht Duitse taal en letteren studeren. De drive om kunst te maken bleef en zo ontwierp ze o.a. decorstukken voor de studentenvereniging en wandschilderingen in Tivoli. Als Heleen verhuist naar Dordrecht neemt ze schilderlessen, maakt wandkleden en gaat pottenbakken. In 2002 komt ze naar de Achterhoek. Om nieuwe impulsen op te doen studeerde zij in Duitsland o.a. aan de Freie Kunstakademie in Augsburg. Schilderen in Mixed Media techniek is voor Heleen een ontdekkingsreis. Haar werk kan worden omschreven als abstract. Heleen is lid van het Kunstcollectief Diversity. Contact: www.heleenposthumus.nl

Ook een keer exposeren het gemeentehuis? Stuur dan een mail naar berkellandcultuur@gmail.com. Eén voorwaarde: de kunstenaar moet in de gemeente Berkelland wonen.

Meer berichten