Logo berkelnieuws.nl

Cultureel middagje in Rietmolense kerk

  Cultuur
Uppy
Uppy

Volgens Erny Hogenkamp van de werkgroep Cultuur in Rietmolen is het dorp aan de Schipbeek een levendig dorp met veel kunstzinnig, muzikaal en theatertalent. "Om iedereen hiervan te laten genieten houden we daarom op zondag 3 juni een culturele middag in de Caeciliakerk."

Rietmolen - Tijdens deze middag, die begint om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur), worden optredens verzorgd door het Tafelkoor Oeps, gitarist Marc 'Uppy' Epping en Silke ter Braak. Achterin de kerk is er een expositie van Rietmolense cursisten van Anneke ten Vregelaar.

Oeps zingt a capella koormuziek. Het repertoire is zeer divers: van muziek uit de Renaissance tot aan muziek van nu. Marc Epping alias Uppy is naar eigen zeggen 'happy als hij Uppy is' en dat hoor je terug in zijn muziek. Erny Hogenkamp: "Marc geeft aan bekende nummers van bijvoorbeeld John Mayer, Beatles en Ramses Shaffy zijn eigen draai." Silke ter Braak omlijst de muziek met dramatische expressie.

Kunstenares Anneke ten Vregelaar geeft sinds 2001 teken- en schilderlessen en workshops thuis op de boerderij. Veel van haar cursisten komen uit Rietmolen en omgeving. Een aantal van hen gaat hun werken exposeren tijdens deze culturele middag. De entree is vrij. Een gift wordt op prijs gesteld.

Info: https://www.facebook.com/cultuurinRietmolen/

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox