Zaterdag vanaf 22.00 uur verzorgt Q5 New Style een show. Deze band mixt op onnavolgbare wijze rock met dance, dankzij de inbreng van een deejay.
Zaterdag vanaf 22.00 uur verzorgt Q5 New Style een show. Deze band mixt op onnavolgbare wijze rock met dance, dankzij de inbreng van een deejay.

Vier dagen feest tijdens Noordijkse Pinksterkermis 2018

  Cultuur

Het programma voor de Noordijkse Pinksterkermis 2018 is rond. Naast veel vertrouwde elementen is het de Stichting Pinksterkermis Noordijk dit jaar wederom gelukt wijzigingen en nieuwe onderdelen in het overvolle programma in te passen.

noordijk - Het feest start op vrijdagmiddag 18 mei vanaf 14.30 uur met spelletjes voor de basisschoolkinderen op het feestterrein. Ter afsluiting van deze gezellige middag worden om 16.00 uur ballonnen opgelaten. Hierna kunnen de kinderen deelnemen aan het doeltrappen op het feestterrein.

Het familie- en bedrijvenuurtje begint om 16.30 uur.

's Avonds in de tent gaat het feest om 19.30 uur van start met 'Noordijk got Talent'. Daarna zal de coverband Spijkerrock de avond gaan vullen. De toegang is gratis.

Zaterdagmiddag 19 mei beginnen om 13.30 uur de feestelijkheden met de optocht. Daarna vinden de volksspelen met als onderdelen doelschieten, dogcartrijden, ringrijden, sjoelen en darten plaats.

Zaterdagavond vanaf 22.00 uur verzorgt Q5 New Style een show. Deze band mixt op onnavolgbare wijze rock met dance, dankzij de inbreng van een deejay.

Zondag eerste pinksterdag staat in het teken van het beachvolleybaltoernooi. Aanvang: 12.30 uur. De organisatie is in handen van een vriendengroep uit Noordijk.

Op tweede pinksterdag begint het om 9.00 uur met het ophalen van de Schutterskoninginnen van 2017, Carli Elbersen (vogelschieten) en Yvonne te Vaanholt (vogelgooien dames) met medewerking van muziekvereniging Concordia.
De dames zullen op het feestterrein om 10.00 uur als eerste aanschuiven en hiermee de opening verrichten van het Noordijks Ontbijtbuffet.

Door een afgevaardigde van de gemeente Berkelland zal om 11.00 uur het eerste schot worden gelost van het vogelschieten voor dames en heren. Tevens zullen dan ook de andere volkspelen starten.

In de tent speelt 's middags voor het eerst in Noordijk de band 'Kraakt Helder'. Humor, enthousiasme en een goede interactie met het publiek zijn de belangrijkste kenmerken van hun show. Overal spelen zij Top40-hits en bekende, sfeerverhogende meezingers.

In de pauze van deze band draait deejay Jeronimo. De gehele maandag is ook zoals vanouds de toegang weer gratis.

Meer berichten