Foto: Jan Houwers / TC Tubantia
Foto: Jan Houwers / TC Tubantia (Foto: Jan Houwers)

Oud én jong krijgt kleur tijdens OranjePop Neede

  Cultuur

Neede - Koningsdag in Neede. Dat betekent 'OranjePop', met activiteiten voor jong en oud. Op vrijdag 27 april geeft het festival opnieuw kleur aan Neede. Sterker nog, OranjePop heeft zichzelf vernieuwd. Zo zijn er dit jaar meerdere tenten op het terrein, is er nu ook een Mini Color Obstakelrun voor de allerkleinsten en wordt er nog uitgebreider voor de inwendige mens gezorgd.

Of je nu een heerlijke koffie wilt, een wafel of crêpe, een hamburger, nacho's of een vegetarische snack, op de nieuwe binnenplaats van OranjePop vind je verschillende foodtrucks. Het eten wordt allemaal ter plekke klaar gemaakt.

Kinderen krijgen de kans tijdens een heuse reptielenshow een slang of spin aan te raken. Om 13 uur en 14.30 zijn er shows met plek voor 30 kinderen. Verder komt de scouting langs, is er een grote zandbak, een springkussen en kunnen kinderen meedoen aan de Color Obstakelrun: rennen, klimmen en klauteren door een regen van kleurpoeder. Voor de jongste kinderen is er dit jaar een light-versie. Hierbij is een begeleider verplicht. Vanaf 16 uur spelen in de Soundgarden vijf verschillende bands. Van rock tot pop en van soul tot Hollandse muziek en in The church of Dance zorgen dj's voor een muur van geluid.

Kom vanaf 13 uur naar het koepelterrein aan de Oranjelaan. Info: oranjepopneede.nl

Meer berichten