Net als voorgaande jaren zal het gezellig zijn tot in de kleine uurtjes.
Net als voorgaande jaren zal het gezellig zijn tot in de kleine uurtjes.

Monarchie in Lochuizen gevierd met sport en muziek

  Cultuur

Lochuizen - Op vrijdagavond 20 april vindt vanaf 18.15 uur op sportpark Nieuw Olthaar in Lochuizen de jaarlijkse Pre-Koningsnacht plaats. Voetbalactiviteiten vormen het centrale onderdeel. Daarnaast is er ruimte voor jeu-de-boulen, klootschieten en activiteiten voor de jeugd. Na afloop is er muziek.

Voetbaltoernooien

Het begint om 18.15 uur met een zes tegen zes voetbaltoernooi tussen teams uit Neede en omgeving en een voetbaltoernooi voor vrouwen.

Kleinere ballen

Het Willem Alexander Klootschiettoernooi staat open voor iedereen. Teams en individuele deelnemers die aan dit toernooi willen deelnemen, kunnen zich tot en met donderdag 19 april via de mail opgeven: h.waarlo@kpnmail.nl of per telefoon 0625538825. Aanvang: 18.30 uur. Op de Jeu de Boulesbaan wordt dit jaar gespeeld om de eer. De start van het toernooi is om 18.30 uur. Opgeven kan tot 18.15 uur in het Noaberhoes.

Op het kleine veld worden activiteiten voor de jeugd gehouden. Er is een pannakooi en een springkussen.

DJ Jordy

De Needse DJ Jordy garandeert een swingende avond. DJ Jordy draait al sinds zijn 13e. Het vinyl van toen is ingeruild voor een touchscreen en een dj-controller. De muziek die hij draait is van Nederlandstalig tot hardstyle en alles wat zich daar tussen bevindt.

Meer berichten