Foto: Lucky
Foto: Lucky

Beatline maakt zich op voor toer met Middle of the Road

  Cultuur

Beatline speelt op zondagmiddag 22 april in de foyer van theater 't Spieker in Eibergen. De Twents/Achterhoekse band brengt met 'Swinging Sixties' een programma met veel herkenbare tophits van veertig tot meer dan vijftig jaar geleden. Deze zomer gaat de band toeren met Middle of the Road.

Eibergen - Beatline bestaat uit Arie Wensink (slaggitaar, Eibergen), Gerrit Wonnink (drums, Eibergen), Jan Boevink (sologitaar/zang, Rekken) Martin Hofman (bassist/zang, Enschede) en Ben Nijhuis (leadzang, Vriezenveen). Beatline is momenteel 'hot'. Onlangs nog speelden ze samen met Dave Berry (Strange Effect) en komend jaar staan ze samen met Middle of the Road (Chirpy Chirpy Cheep Cheep) op het podium.

Vanaf de eerste klanken is de dansvloer vaak al bezet met dansers. Maar tussendoor is er genoeg tijd om even bij te praten met vrienden en bekenden. Voor de minderdanslustigen zijn er voldoende zitplaatsen.

Een middagje Beatline is een middag genieten van de tijdloze hits van bijvoorbeeld Cliff Richard, Roy Orbison, Shadows, Monkees, Elvis, Creedence Clearwater Revival, Status Quo, Beach Boys, Kinks, Them, Rolling Stones en The Beatles.

Theater 't Spieker is te vinden aan de Kerkstraat 30 in Eibergen. Entreeprijs: 10 euro. Zaal open: 14.00 uur, aanvang: 14.30 uur. Meer info op

www.beatline.nl

Meer berichten