De Rekkense jeugd daalt op 21 april af in een griezelige kelder...
De Rekkense jeugd daalt op 21 april af in een griezelige kelder...

Rekkense jeugd speelt griezelig stuk 'in de kelder'

  Cultuur

De jeugdafdeling van toneelvereniging De Plankeniers laat zaterdag 21 april om 19.30 uur zijn nieuwste voorstelling zien in Café Kerkemeijer in Rekken. Zaal open: 19.00 uur.

Rekken - Met nieuwe speelsters Michelle ten Thije, Lotte Diepenmaat en Nynthe van der Luyt en de iets geroutineerdere actrices Lisa Geesink, Renske Geesink, Silke Veldhuis, Anne Stomps, Imke Leusink, Anouk Kuenen en Daphne Geesink wordt dit jaar het stuk 'Kelder' opgevoerd.

Het is een stuk in drie bedrijven, geschreven door Marc van Hoof. Het griezelige stuk speelt zich af in de kelder van een theater.

Een groepje kinderen uit een tehuis is in dat theater met hun begeleider Jacky om, zoals Jacky het zegt, hen wat cultuur bij te brengen. Maar daar denken deze dames toch anders over en ze gaan tijdens de voorstelling op onderzoek uit en komen terecht in de kelder. Daar komen ze een groep rebelse meiden tegen. Zij zijn door de zaalwacht uit het theater gezet. Maar wat de beide groepen niet weten, is dat de kelder nog meer bewoners heeft. En die zijn niet gelukkig met de komst van deze meiden.

Weten hoe het afloopt? Kom dan zaterdag 21 april naar Kerkemeijer aan de Rekkenseweg 44 te Rekken.

Entree: 5 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft.

Meer berichten