Een groot deel van de cast van het stuk 'Liefde op het tweede gezicht'.
Een groot deel van de cast van het stuk 'Liefde op het tweede gezicht'.

Bij Bel Canto is het 'Liefde op het tweede gezicht'

  Cultuur

Toneelgroep Bel Canto speelt op 22, 23, 24 en 25 maart het stuk 'Liefde op het tweede gezicht' in De Huve in Eibergen. Steeds om 20 uur, behalve op zondag 25 maart: dan betreft het een middagvoorstelling, die om 14.30 uur begint.

Eibergen - Het komische toneelstuk is geschreven door Betsie Ooink, naar een idee van René ten Harkel. Het verhaal in het kort: Derk en Sylvia Otten runnen samen een huwelijksrelatiebureau. De zaken gaan de laatste tijd niet zo goed. Dit komt volgens hen door datingsites en tv-programma’s, waar mensen aan elkaar worden gekoppeld. Hun zoon Dick werkt in de computerwereld en is niet van plan om het bureautje van zijn ouders over te nemen. Samen met zijn vriendin Moniek bedenkt hij een plannetje om zijn ouders te helpen aan inkomsten...

Op de planken staan René ten Harkel, Marleen Berfelo, Daniël Dekker, Danique Bouwmeester, Henk Klein Bruinink, Marna Peddemors, Rudi Ormel, Ceciel Hummelink, Betsie Ooink, Diana ten Lohuis, Gerrit Brockötter en Herman Borghuis. Het stuk in drie bedrijven zal ongetwijfeld op de lachspieren werken.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in De Huve aan de Grotestraat 52 in Eibergen. Kaarten zijn eveneens verkrijgbaar bij de toneelspelers en de leden van zangvereniging Bel Canto. Ze kosten 6 euro per stuk.

Meer berichten
Shopbox