10cc komt op 26 mei met Graham Gouldman (midden) naar Eibergen. Foto: PR Openluchttheater Eibergen
10cc komt op 26 mei met Graham Gouldman (midden) naar Eibergen. Foto: PR Openluchttheater Eibergen

Graham Gouldman met 10cc naar Eibergen

  Cultuur

Eibergen - 10cc opent zaterdag 26 mei het nieuwe seizoen van Openluchttheater Eibergen. Van alle grote namen (Eric Stewart, Kevin Godley, Lol Creme) die ooit deel uit maakten van deze legendarische Britse band is bassist Graham Gouldman nog over. Samen met onder meer Rick Fenn en Paul Burgess, die in de jaren zeventig ook al van de partij waren, reist hij nu de wereld rond. De band staat hierbij voor louter uitverkochte zalen.

10cc scoorde wereldhits met 'Dreadlock Holiday', 'I'm Not In Love', 'The Wall Street Shuffle' en 'The Things We Do For Love'. In 1983 ging de band uit elkaar om in 1991 weer bijeen te komen. Er werden twee albums gemaakt.

In 1999 stelde bandleider en mede-oprichter Graham Gouldman een nieuwe line-up samen, met onder meer Fenn en Burgess. De groep maakt nu een wereldtoernee en komt daarbij voor één concert naar Nederland. Laat dat nou in Eibergen zijn.

De online kaartverkoop start zaterdag 17 maart. Die is uitsluitend voor donateurs via een afgeschermd ticketkanaal. Als er toch nog kaarten overblijven is er maandag 19 maart nog een vrije verkoop.

Een online ticket kost in de voorverkoop 35 euro, inclusief alle bijkomende kosten. De poort gaat 26 mei om 19:30 uur open. Er komt ook nog een voorprogramma. Meer info op

openluchttheatereibergen.nl

Meer berichten
Shopbox