De Oranjemarkt wordt zoals altijd gehouden op Koningsdag, van 10.00 tot 15.00 uur, in het Eibergse centrum.
De Oranjemarkt wordt zoals altijd gehouden op Koningsdag, van 10.00 tot 15.00 uur, in het Eibergse centrum.

Mooiste plek Oranjemarkt voor snelle inschrijvers

  Cultuur

Toeristisch Informatie Punt (TIP) InEibergen verzorgt dit jaar weer de traditionele Oranjemarkt. Inschrijven voor een plek op de markt kan vanaf nu.

Eibergen - Deze gezellige markt is in de loop der jaren met tienduizenden bezoekers uitgegroeid tot de grootste in de regio. Anja Klaver vertelt namens TIP InEibergen: "De voorbereidingen voor de editie van 27 april zijn in volle gang en we roepen particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen op zich in te schrijven via www.ineibergen.nl. Ben je al begonnen met je zolderopruiming en wil je daar wat van verkopen? Of heb je kunst, kleding of bijvoorbeeld speelgoed te koop, meld je dan aan voor een kraam of grondplek op de gezelligste Oranjemarkt van de regio. Voortaan kun je voorkeursplaatsen kiezen, dus schrijf je tijdig in zodat je verzekerd bent van je favoriete standplaats."

De Oranjemarkt wordt gehouden op Koningsdag, van 10.00 tot 15.00 uur, in het Eibergse centrum. Het is een vrije markt: Alles mag - binnen redelijke grenzen - te huur, te koop of ter informatie aangeboden worden. Iets demonstreren wordt zeer op prijs gesteld. Deelname aan de markt kost 31 euro, inclusief kraam. Zonder kraam zijn de kosten 21 euro. Speciaal voor kinderen zijn er voor 6 euro grondplekken op het gras rondom de kerk, waar ze hun speelgoed kunnen verkopen.

Muzikanten mogen gratis op de markt in overleg met de TIP InEibergen. Wel even vooraf contact opnemen dus. Dit kan bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) InEibergen aan de Grotestraat 59, tel. 0545-471911, mail: info@tipineibergen.nl

Meer berichten