Lisette en Harmen begonnen ooit bij Volharding vanuit Windkracht 6.
Lisette en Harmen begonnen ooit bij Volharding vanuit Windkracht 6.

Volharding: Wind in de zeilen met Windkracht 6

  Cultuur

Muziekvereniging Volharding gaat deze maand van start met het Windkracht 6-project. De jeugd uit de bovenbouw van de basisschool leert daarbij kennismaken met de verschillende instrumenten, die je bij een muziekverenging vindt. Er wordt gezongen, gedanst, gemusiceerd, er worden instrumenten uitgeprobeerd en er wordt vooral veel plezier gemaakt.

Borculo - De kinderen leren hierbij ook noten lezen en blokfluit spelen. Zo krijgen ze in korte tijd de beginselen van het muziek maken onder de knie.

Stefan Woestenenk vertelt namens Volharding dat er ook nog eens ergens naar toe gewerkt wordt de komende maanden: "Als leuke afsluiting van dit project zal er een groot jeugdconcert worden gegeven in samenwerking met het leerlingenorkest, de jeugdmajorette, de harmonie en alle leerlingen van Volharding die muziekles hebben via het Segnocollectief. Het zal een groot feest worden."

De lessen starten op dinsdag 30 januari en zullen wekelijks iedere dinsdag gegeven worden in muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg. Lestijden zijn van 15.30 tot 16.15 uur. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Rosanne Sprick: rosannesprick@hotmail.com. Aanmelden kan via een mail naar het secretariaat van Volharding: info@volhardingborculo.nl. Opgave is mogelijk tot en met 26 januari.

Meer berichten
Shopbox