Swingend het nieuwe jaar in met Beatline

  Cultuur

De Eibergse coverband Beatline staat zaterdag 20 januari in zaal De Oude Molen aan de Fazantstraat 35 in Haaksbergen. Dit onder de noemer 'Swinging Sixties Nieuwjaarsparty'

Haaksbergen/Eibergen - Coverband Beatline staat garant voor een heerlijk avondje dansen en genieten van hits uit vervlogen tijden. Alleen al het aantal fans dat er tegenwoordig op deze dansavonden komt, is een teken dat de muziek nog altijd leeft. Bandlid Arie Wensink is nog wel het meest verbaasd: "Als er iemand in 1968 tegen ons gezegd zou hebben, dat we 50 jaar later nog deze muziek zouden maken, hadden we dat echt niet geloofd."

Beatline brengt een avondlang nummers van Cliff Richard, Rolling Stones, Kinks, Elvis, CCR, Buddy Holly, Beatles en vele anderen. De muziek die Beatline speelt zit vast in het geheugen van het publiek. De haarkleur van de bezoekers is weliswaar overwegend zilver-grijs, maar er is ook 'jeugd'; de kinderen van deze grijze duiven hebben deze muziek meebeleefd en zijn beïnvloed door de muziekkeuze van hun ouders.

In De Oude Molen zijn genoeg zitplaatsen en er is een ruime dansvloer. De zaal is open vanaf 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. Kaarten zijn voor 7 euro in de voorverkoop verkrijgbaar aan de zaal (woensdags gesloten) of via www.beatline.nl. Aan de zaal kosten kaarten een tientje.

Meer berichten
Shopbox