Brooks Toneel speelt dit weekend in zaal de Keizerskroon in Ruurlo het stuk 'Morgen ben ik de bruid'.
Brooks Toneel speelt dit weekend in zaal de Keizerskroon in Ruurlo het stuk 'Morgen ben ik de bruid'.

Brooks Toneel brengt klucht in drie bedrijven

  Cultuur

Brooks Toneel speelt dit weekend in zaal de Keizerskroon in Ruurlo het stuk 'Morgen ben ik de bruid', een klucht in drie bedrijven, geschreven door Nico Torrenga.

Ruurlo - Het verhaal in het kort. Patrick heeft een huisartsenpraktijk gekocht met financiële garantie van zijn ouders en zit midden in een verbouwing. Hij is vrijgezel en geniet volop van het leven. Lucie, zijn assistente, houd hem nog enigszins in het gareel, maar na een avondje stappen gaat het mis. Zijn vader trekt zijn financiële steun in en Patrick moet aan een nieuwe geldschieter zien te komen. Ondanks de geldzorgen en de verbouwing draait de praktijk gewoon door. Dan bedenken Patrick en Lucie een plan om aan geld te komen, maar of zijn kameraad JP hier vrolijk van wordt?

De cast bestaat uit: Willy Kuenen, Henny Wassink, Jon Florijn, Bert Groot Bramel, Janny Goes, Wim Meerbeek, Annie Engelberts, Wilma Arink en debutante Petra Hendriksen. Wim Sprukkelhorst voert de regie en Joke Aalderink souffeert waar nodig.

Na gezellige oefenavonden in de kantine van Loonbedrijf Sturris aan de Slootsdijk wordt het nu menens. De uitvoeringen zijn op vrijdagavond 19 en zaterdagavond 20 januari om 20.00 uur. Kaarten zijn op de uitvoeringsavonden verkrijgbaar aan de zaal. Op zondag 21 januari is er een middagvoorstelling om 14.00 uur. Deze gratis uitvoering is speciaal voor de ouderen.

Meer berichten
Shopbox