Reurpop houdt weer voorverkoop in Willibrorduskerk

  Cultuur

Vorig jaar hield Reurpop speciaal voor fans van het festival een nachtelijke voorverkoop met fikse kortingen. Deze 'Nachtoele'-actie wordt donderdag 11 januari herhaald. Tussen 22.00 en 24.00 uur kun je met fikse korting (10 euro in plaats van 17,50 euro) dagkaarten kopen in het voorportaal van de Willibrorduskerk. Online gaat deze voorverkoop daarna nog zes uur door.

Ruurlo - De voltallige organisatie van Stichting de Vrienden van Reurle is verheugd dat de kaartverkoop op zo'n unieke locatie van start gaat: "We voelen ons vereerd dat de stichting achter de Willibrorduskerk ons deze kans biedt. Het sluit aan op de saamhorigheid die wij met Reurpop na willen streven." Kaartkopers worden bij de Willibrorduskerk verrast door Martine en Bert van Zijtveld van de Heikamp. Zij zorgen voor een sfeervolle ontvangst.

Een belangrijke bonus: een Nachtoele-ticket geeft de koper toegang tot een exclusieve secret area op het Reurpop-terrein. Voor de 'laatkomers' is er de Vroege Vogel-actie. Die actie start 12 januari om 06.00 uur en duurt tot en met zondag 21 januari 23.59 uur. Dagkaarten kosten in deze periode 12,50 euro per stuk en zijn te koop via de site en bij verschillende voorverkoopadressen. Daarna start de reguliere verkoop. Het festival is op 8, 9 en 10 juni. Info:

www.reurpop.nl

Meer berichten
Shopbox