Snertconcert Excelsior in zaal Florijn

  Cultuur

Het jaarlijkse snertconcert van muziekvereniging Excelsior wordt zondag 21 januari gehouden in zaal Florijn in Gelselaar. Aanvang: 11.30 uur.

Gelselaar - Het harmonieorkest brengt natuurlijk weer de traditionele nieuwjaarsnummers, zoals de Radetzkymars en The Second Waltz ten gehore. Ook kunt u luisteren naar nieuwe concertstukken, waaronder Pacific Dreams en The Baron of Dedem. U wordt vervolgens meegenomen in de sfeer van de tango, paso doble, rumba en de samba tijdens een rondje Latijns-Amerikaanse muziek. Dit alles onder leiding van dirigent Mark ten Breul. De Malletband onder leiding van Otto Camfferman zal een mooi ritmisch optreden voor u verzorgen met herkenbare muziek, zoals Reggae Night en Stand by Me. Het leerlingenorkest onder leiding van Rosanne Sprick heeft met veel enthousiasme nieuwe muziek ingestudeerd. Ze laten dat graag deze ochtend horen.

De entree bedraagt 5,00 euro en 3,00 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit is inclusief een kop soep of een broodje rookworst als voorproefje op de soepverkoopactie, die de muziekvereniging zaterdag 27 januari zal houden.

U kunt dan de leden van Excelsior aan de deur verwachten tussen 10.00 en 13.00 uur voor de verkoop van diepgevroren erwten- of tomatensoep, eventueel in combinatie met rookworst. De magnetonbestendige literbakjes worden verkocht voor 5 euro per stuk. De Keurslagerkwaliteit rookworsten kosten 3 euro per stuk of 5 euro per 2 stuks. Vooraf bestellen kan via email: excelsiorgelselaar@online.nl

Meer berichten
Shopbox