Het Beltrumse Fif-Teen, onder leiding van John Sonderen, zal zowel samen met Excelsior als met een eigen band een bijpassend repertoire spelen.
Het Beltrumse Fif-Teen, onder leiding van John Sonderen, zal zowel samen met Excelsior als met een eigen band een bijpassend repertoire spelen.

Met Excelsior Eibergen in 't Spieker de Top 2000 in

  Cultuur

De nieuwe editie van Excelsiors Rockin' Harmony staat volledig in het teken van de Top 2000. Met een mix van wereldberoemde nummers en minder bekende, maar minstens zo verrassende arrangementen, belooft harmonieorkest Excelsior Eibergen er op 16 december een veelzijdige avond van te maken. Naast Excelsior zullen namelijk ook zanger Sten Geerdink, zanggroep Fif-Teen én een Top 2000-disco van zich laten horen.

Eibergen - De feestdagen staan voor de deur: voor Excelsior hét moment om een gezellige en muzikale T Top 2000-avond neer te zetten. In theater 't Spieker in Eibergen zal op zaterdagavond 16 december een uitgebreid repertoire te beluisteren zijn: van Queen tot John Lennon en van Bruno Mars tot Boudewijn de Groot. Popmuziekliefhebbers mogen deze avond dan ook absoluut niet missen: met een uitnodigende dansvloer, bigbandopstelling en combo slaat Excelsior voor de zesde editie van Rockin' Harmony weer een iets andere weg in.

Excelsior weet al vijf edities te verrassen. Na samenwerkingen met een complete band en uiteenlopende solisten is het dit jaar tijd om het podium onder meer te delen met een volledige zanggroep. Het Beltrumse Fif-Teen, onder leiding van John Sonderen, zal zowel samen met Excelsior als met een eigen band een bijpassend repertoire spelen. Daarnaast zal solist Sten Geerdink uit Neede verschillende nummers zingen.

Een disco moet het festijn compleet maken. De DJ zal het publiek voorafgaand aan het concert alvast opwarmen en zal na afloop voor een gezellige afterparty zorgen. Doordat het tijdens het concert ook mogelijk is om een drankje te bestellen, waan je je als publiek helemaal in het Top 2000-café.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via kaarten@excelsioreibergen.nl, bij de orkestleden en bij leden van Fif-Teen en (indien nog beschikbaar) aan de kassa.

Meer berichten
Shopbox