Kinderen bakken voor high tea Noordijk

  Cultuur

Noordijk - Zo'n 25 Noordijkse basisschoolkinderen hebben woensdag 29 november hun eerste horecaervaring opgedaan tijdens een door Kinderwerk Noordijk georganiseerde bakmiddag. De lekkernijen werden vrijdag 1 december in 't Haarhoes geserveerd tijdens de eerste high tea van Noordijk.

De kinderen hebben zo'n 640 creaties gebakken en voorbereid. Miranda Oonk van Kinderwerk Noordijk: "De Noordijkse basisschooljeugd telt echte kanjers! Zonder hen hadden we het niet gered en daarom komt ook hen de eer toe. Ze hebben cake gebakken in meerdere kleurtjes, koekjes gebakken en versierd, pannenkoeken gebakken ter voorbereiding voor de bananensushi en heerlijke lepelgebakjes gemaakt. De kinderen kregen er net als de cake en koekjes een kleurtje van, haha!"

Vrijdagmiddag legden zij de laatste hand aan de gerechten voor de high tea. De 80 bezoekers die afkwamen op de high tea in 't Haarhoes hebben met volle teugen genoten van het met enthousiasme gemaakte lekkers. Het waren voor de kinderen twee enerverende middagen.

Meer berichten
Shopbox