Logo berkelnieuws.nl


Zondag spelen Plork en de Aannemers in de tent.
Zondag spelen Plork en de Aannemers in de tent.

Kermis Voor-Beltrum gaat dit jaar langer door

  Cultuur

Voor-Beltrum - Bij Café Halfweg in Voor-Beltrum wordt vanaf komend weekend de 71e editie van de jaarlijkse kermis gehouden. Het begint zaterdag 5 augustus in de feesttent met een viering en aansluitend een gezellig samenzijn voor de eigen inwoners. En het duurt tot diep in de avond van dinsdag 8 augustus...

Zondag begint het sportieve programma vanaf 10.00 uur met voetbal, volleybal en een kinderprogramma. Opgeven voor het 4 tegen 4 volleybal kan bij Carla Tuinte via tel. 0544-465676. Brandweer Groenlo en een goochelaar vermaken de kinderen. Tussen 12.00 en 13.00 uur kan men starten voor een sterrit/toertocht. In de tent spelen King Boogie en daarna Plork en de Aannemers. Maandag zijn de buurtspelen en spelen de bands Kraakhelder en X-static.

De laatste dag, dinsdag 8 augustus, kan iedereen om 9.30 uur aanschuiven voor een ontbijt in de feesttent en daarna zal het vogelschieten en -gooien beginnen. Nadat de koningsparen bekend zijn, zullen ze gehuldigd worden in de feesttent onder de klanken van de Grolse band Curls on Fire.

Voor het eerst gaat dit jaar de tent niet dicht op de dinsdagmiddag. Het feest gaat om 18.00 uur gewoon verder met een optreden van de heren Beck und Bauer. Zij zullen zorgen voor een spetterend slot van deze kermis.

reageer als eerste
Meer berichten
CustomHtml_1