Logo berkelnieuws.nl


Mike Gerritsen vermaakt jeugd met muziek en schuim tijdens Septemberfeest Borculo

  Cultuur

Borculo - In een tent bij cafetaria De Hoeksteen in Borculo wordt op de laatste dag van augustus het Septemberfeest gehouden. Organisator Mike Gerritsen: "Al sinds ik naar het Septemberfeest ga, vond ik altijd dat het programma wel wat vernieuwing kon gebruiken. Dit jaar is er daarom een feestavond voor jongeren."

Hij zet dit samen met mensen van cafetaria De Hoeksteen op. Mike, die al enige ervaring heeft in het draaien en organiseren, vindt het een geweldige uitdaging er een mooi feest van te maken. "Een online poll wees uit dat het merendeel van de jonge Borculoërs graag een keer een schuimparty wil. Nou, dat kunnen ze krijgen!" 

Op vrijdag 31 augustus zal de Mega Schuimparty XXL worden gehouden in de feesttent bij De Hoeksteen. De artiesten van deze avond zijn Mike Muldesto, NRDN STLE, Twents Geweld en Mike Gerritsen zelf. Wat je naast veel muziek en een schuimkanon verder nog kunt verwachten? Opblaasdieren, confetti en een hoop gekkigheid. Het feest duurt tot 1.00 uur en is voor alle leeftijden.

reageer als eerste
Meer berichten