In twee vestigingen is in september de film 'Green Book te zien.
In twee vestigingen is in september de film 'Green Book te zien.

Berkellandse filmclub vanaf nu zichtbaarder

  Column

Berkelland - Vanaf september gaan de filmvrijwilligers van CineBreng zich weer volop inzetten om filmliefhebbers mooie avonden te bezorgen. Er is een inspirerend programma samengesteld voor de Berkellandse bibliotheken. Om de verbinding met de bieb duidelijker naar voren te brengen gaat CineBreng vanaf nu verder als CINEbieb. Ook nieuw is dat de films die gedraaid worden aangekondigd worden op de website.

Op donderdag 5 september draait vanaf 20.00 uur in Bibliotheek Neede 'De Dirigent', een Nederlandse film die zich afspeelt in het Amerika van 1926 en die gaat over de 24-jarige Antonia Brico (Christanne de Bruijn) die ervan droomt om dirigente te worden.

Op vrijdag 13 september draait om 20.00 uur in de Borculose bieb 'Beautiful Boy', een film gebaseerd op de memoires van New York Times-journalist David Sheff en diens verslaafde zoon Nic.

In twee vestigingen is de film 'Green Book te zien. In Eibergen is dit op woensdag 18 september om 19.30 uur. Bibliotheek Ruurlo is op vrijdag 27 september (20.00 uur) aan de beurt.

In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Op www.oostachterhoek.nl/cinebieb staat alle benodigde informatie. Kaartjes kosten 6 euro, leden van de bibliotheek krijgen een euro korting.

Meer berichten