Foto: louis swart

Cursisten KunstKring Ruurlo tonen werk in Kulturhus

  Column

Ruurlo - Docente portretschilderen Irmgard Lamers opent op 5 april een tentoonstelling in het Kulturhus in Ruurlo met werk van de cursisten van een groot aantal KunstKring-cursussen. Deze expositie is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur te bezoeken van 8 april tot en met 6 juni. De feestelijke opening vindt die vrijdag om 16.30 uur plaats in de foyer.

Het aantal deelnemers dat zich elk seizoen inschrijft voor de cursussen die de KunstKring Ruurlo verzorgt groeit elk jaar. Coördinator Lieneke Tanis: "Iedereen vindt zo'n cursus héél spannend, maar iedereen wil ook heel graag laten zien waartoe hij in staat is. Sommigen hadden wel even tijd nodig vóór ze de stap zetten, maar uiteindelijk doet iedereen enthousiast mee."

De expositie is opgebouwd uit de kunstwerken die vervaardigd zijn tijdens de cursussen Schilderen met aquarel en met olieverf, Boetseren, Patchwork/Quilten, Tekenen, Portretschilderen, Wolvilten, Fotograferen en Kalligraferen. De cursisten Tai-Chi met de waaier geven een demonstratie. Bij de opening zijn ook alle docenten uitgenodigd. Wie overweegt zich in het nieuwe seizoen in te schrijven voor een of meerdere cursussen, kan tijdens de opening de benodigde informatie vergaren.

Meer berichten