Zonnebloemvrijwilligster Elly Klein Gebbink kreeg een gouden speld uitgereikt door de voorzitter van de Regio Oost Achterhoek Vincent Elferink.
Zonnebloemvrijwilligster Elly Klein Gebbink kreeg een gouden speld uitgereikt door de voorzitter van de Regio Oost Achterhoek Vincent Elferink. (Foto: PR)

Verrassing voor Elly Klein Gebbink

Rekken - De afd. Rekken van de Zonnebloem had afgelopen donderdag haar jaarlijkse Pannenkoekenmiddag. Deze keer in de kantine van camping Den Borg. Een van de vrijwilligsters schrok, toen onverwacht ook haar echtgenoot binnenkwam...

Gelukig was de reden een prettige. Elly Klein Gebbink werd gehuldigd voor 25 jaar vrijwilligsterschap van de afdeling en kreeg de bijbehorende gouden speld uitgereikt door de voorzitter van de Regio Oost Achterhoek Vincent Elferink. Ook een oorkonde voor zoveel jaar inzet hoorde erbij en een mooie bos bloemen. Van de voorzitter van de afdeling, Marianne Blaauboer, kreeg Elly nog een metalen beeldje en een chocolade aandenken met foto uitgereikt. Elly was blij verrast en waardeerde de huldiging bijzonder.

Meer berichten