In De Huve in Eibergen gaan op 1 oktober weer computermiddagen voor senioren van start. 
In De Huve in Eibergen gaan op 1 oktober weer computermiddagen voor senioren van start.  (Foto: PR)

Je bent nooit te oud voor een hashtag of apenstaartje

EIBERGEN - In De Huve in Eibergen gaan op 1 oktober computermiddagen voor senioren van start. Steeds meer ouderen raken geïnteresseerd in de computer en internet en willen daarom om kunnen gaan met een laptop of tablet. Daarnaast is internet een uitkomst om op een gemakkelijke manier contact te maken met familie. Tenslotte zijn er allerlei instanties die het je vrijwel onmogelijk maken nog internetloos door het leven te gaan.

Sedert enkele jaren begeleiden vrijwilligers namens de PCOB Eibergen ouderen hierbij. Deelnemers kunnen aangeven wat ze willen leren en hun eigen tablet of laptop meenemen. Maar er zijn in De Huve ook voldoende laptops aanwezig die gebruikt kunnen worden.

De cursusleiders streven ernaar dat iedere deelnemer een eigen begeleider heeft. De cursus bestaat uit zes lessen van anderhalf uur en is geschikt voor beginners en gevorderden.

Op dinsdagmiddag 1 oktober starten de lessen weer in De Huve met twee nieuwe groepen van hooguit zes deelnemers per groep. Er wordt een bijdrage van 5,00 euro per keer gevraagd. De tweede serie lessen start op dinsdagmiddag 12 november.

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met: Wil Hummel tel. 0545-472492, 06- 12849735 of wilhummel1947@gmail.com

Meer berichten