Het bestuur van KBO Neede met zittend van links naar rechts Willy Klein Nijenhuis, Herman Heuwer en Annie Orriëns en staand van links naar rechts Frans Orriëns, Corrie ter Huurne, Frans Thuinte en José Haverkamp.
Het bestuur van KBO Neede met zittend van links naar rechts Willy Klein Nijenhuis, Herman Heuwer en Annie Orriëns en staand van links naar rechts Frans Orriëns, Corrie ter Huurne, Frans Thuinte en José Haverkamp. (Foto: PR)

Veertig jaar KBO Neede op later tijdstip gevierd

Neede - KBO afdeling Neede bestaat 40 jaar. Op 25 juli 1979 is bij notaris Paasschens de oprichtingsakte getekend. De oprichters zijn G.W. ter Woerds-van Rijn, H.W. de Vos, W. J. M. Klein Nijenhuis-Blanken. KBO maakt zich sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen naar elkaar omzien.

Bijzonder aan het jubileum van de Needse afdeling is dat één van de oprichters, Willy Klein Nijenhuis, nog steeds actief is als bestuurslid. Nog altijd zet zij zich met hart en ziel in als vrijwilliger voor de plaatselijke KBO. De afdeling viert het jubileum met een samenzijn voor leden. De datum voor deze bijeenkomst is nog niet bekend. Een op 19 september geplande feestmiddag gaat in verband met privé-omstandigheden van één van de bestuursleden niet door.

Met 190.000 leden is de KBO de grootste seniorenorganisatie van ons land. De organisatie komt op voor de belangen van senioren. Enkele voorbeelden hiervan zijn veiligheid, digitalisering, koopkracht en langer thuis wonen. Daarnaast zijn er voor leden aantrekkelijke voordelen.

Meer informatie is te vinden op www.kbogelderland.nl. Bellen met de Needse voorzitter Herman Heuwer kan ook: tel. 0545 29 25 62.

Meer berichten