Met Zonnebloem per luxe huifkar genieten van het groen

De huifkar is voorzien van een rolstoellift, zodat het voor niemand een probleem hoeft te zijn om in te stappen en plaats te nemen.
De huifkar is voorzien van een rolstoellift, zodat het voor niemand een probleem hoeft te zijn om in te stappen en plaats te nemen. (Foto: PR)

Gelselaar - Zonnebloem afd. Geesteren - Gelselaar wil haar gasten op woensdag 22 mei per huifkar laten genieten van de mooie omgeving.

Bertha Geerdink legt uit: "Even als vorig jaar gaan we erop uit met de huifkar van de familie Erinkveld. De tocht gaat grotendeels door het buitengebied, waar op dit moment de natuur op zijn mooist is. Dus dat wordt genieten van plekjes waar de deelnemer misschien in tijden niet is geweest of misschien zelfs nog nooit. Onderweg wordt gezorgd voor een hapje en drankje. De huifkar is voorzien van een rolstoellift, zodat het voor niemand een probleem hoeft te zijn om in te stappen en plaats te nemen. Bovendien is de wagen geheel overdekt, zodat we geen hinder ondervinden van regen en wind en kunnen de gasten plaatsnemen alsof ze in een bus zitten; uiterst comfortabel. We willen om 14.00 uur samenkomen bij de Melktap aan de Nettelhorsterweg. Hier worden we getrakteerd op koffie en thee met iets lekkers, waarna we tegen 14.30 uur willen beginnen aan de rijtoer. Tegen 16.30 hopen we weer terug te zijn bij de Melktap, waar een heerlijke kop soep en een broodmaaltijd op de gasten staat te wachten."

Kosten: 10 euro. Opgeven bij Loura Ruiterkamp (tel. 0545-481374) of Jannie Kreunen (tel. 0545-481421). Vervoer nodig? Gewoon aangeven. Dan wordt men gebracht en gehaald.

Meer berichten