Manon Vanderkaa, directeur seniorenorganisatie KBO-PCOB: "We maken ons sterk voor seniorvriendelijk beleid."
Manon Vanderkaa, directeur seniorenorganisatie KBO-PCOB: "We maken ons sterk voor seniorvriendelijk beleid." (Foto: )

Avondje KBO-PCOB in Neede: 'We maken ons sterk voor seniorvriendelijk beleid'

Neede - PCOB Neede verzorgt woensdag 8 mei een informatieavond met als thema 'Wat heb ik eraan?' Directeur van seniorenorganisatie KBO-PCOB Manon Vanderkaa is deze avond een van de sprekers. Zij zal vertellen over belangenbehartiging én over de toegevoegde waarde van een seniorenorganisatie nu en in de toekomst. Iedereen is welkom. Ook niet-leden.

Met ruim een kwart miljoen leden is KBO-PCOB de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Vanderkaa: "De actieve vereniging bestaat voor én door senioren. We maken ons sterk voor seniorvriendelijk beleid. We gaan landelijk en lokaal in gesprek met politici en beleidsmakers. En er is voor alle leden tijd en ruimte voor echt contact en waardevolle ontmoetingen in de ruim 800 afdelingen in het hele land."

KBO-PCOB is trots op de duizenden vrijwilligers die zich op allerlei manieren inzetten voor senioren. De organisatie wil bijdragen aan een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar.

Deze informatieavond wordt gehouden in gebouw Diekgraven, Kostersteeg 4 in Neede (achter de grote kerk). Inloop vanaf 19.30 uur. Het programma is van 20.00 tot 22.15 uur.

Meer berichten