Van links naar rechts Geke Gijgink, Gerrit Bosman, Frieda van Enk, Mieke Meijerink en Gerda Olthof.
Van links naar rechts Geke Gijgink, Gerrit Bosman, Frieda van Enk, Mieke Meijerink en Gerda Olthof. (Foto: Junko Steenbergen)

Zonnebloem blij met bestuursleden Gerda Olthof en Frieda van Enk

Eibergen - Tijdens de vrijwilligersvergadering van De Zonnebloem afdeling Eibergen zijn op 5 maart Gerda Olthof en Frieda van Enk gehuldigd omdat ze tien jaar betrokken zijn. Door M. Meijerink

De twee ontvingen na een korte toespraak uit handen van regiovoorzitter Gerrit Bosman een speld en bloemen. Daarna werden ze door bestuursleden Geke Gijgink en Mieke Meijerink toegesproken namens het bestuur.

Beiden hebben hun sporen verdiend in het bestuurswerk. Gerda in de functie van algemeen bestuurslid (sinds 2009), hoofd bezoekwerk, secretaris (2012-2018) en in de huidige functie van hoofd van de activiteitencommissie.

Frieda begon in 2009 als vrijwilligster pr en werd in 2012 algemeen bestuurslid. Ze nam in 2017 de voorzittershamer over, waardoor de continuïteit van het bestuur gewaarborgd werd. Frieda heeft veel werk verzet in het op de kaart zetten van de afdeling en op het gebied van de pr. Daarnaast vervult zij tijdelijk naast het voorzitterschap de functie van secretaris.

De vacature van secretaris is nog niet opgevuld. Voor vrijblijvende info hierover: www.zonnebloem.nl/eibergen of neem contact op met Frieda van Enk 0545-477815.

Meer berichten