Wie wil er nu geen steenuilen op zijn erf?
Wie wil er nu geen steenuilen op zijn erf? (Foto: Henk van den Burg)

Samen het landschap in Geesteren levend houden

Geesteren - Meer weten over aanleg en beheer van landschap en over ecologie op en om het erf? Voor inwoners van Geesteren start op 26 februari een driedelige cursus 'Alles van het landschap Geesteren'.

Na twee theorieavonden en een praktijkdag weet de deelnemer alles over het hoe en waarom van aanleg en beheer van bomen en struiken én over maatregelen die helpen bij het vergroten van de biodiversiteit op eigen terrein. De locatie van de beide theorieavonden is Dorpshuis De Zunnekamp aan de Zonnekamp 11 in Geesteren.

Op dinsdag 26 februari gaat het over 'Landschappelijke beplanting aanleg en beheer' en op dinsdag 12 maart gaat het over 'Biodiversiteit op en om het erf'. De datum voor de praktijkochtend 'Biodiversiteit op en om het erf' is nog nader te bepalen. Aanmelden voor de cursus kan via www.landschapsbeheergelderland.nl. De cursus wordt maakt deel uit van het project Levend Landschap Geesteren en wordt verzorgd door Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG). Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Het maximum aantal deelnemers aan de cursus is 25 personen.

Meer berichten