Foto: PR

Volg een reanimatiecursus in Eibergen

Eibergen - Stichting Reanimatie Onderwijs Eibergen verzorgt op 20 februari en 6 maart weer een basiscursus reanimatie in Eibergen. Na afloop van de cursus ontvangt de deelnemer een officieel diploma van de Hartstichting. Veel zorgverzekeraars vergoeden de cursus vanuit een aanvullende verzekering.

Elke week worden 300 mensen in ons land buiten het ziekenhuis getroffen door een hartaandoening. Met een gedegen opleiding hoeft niemand een hulpeloze toeschouwer te zijn in zulke situaties.

Stichting Reanimatie Onderwijs Eibergen verzorgt reanimatiecursussen bij volwassenen, baby's en kinderen. De cursussen worden gegeven overeenkomstig de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). De instructeurs zijn NRR-gecertificeerd en hebben ervaring vanuit de praktijk. Ook voor herhalingscursussen kan men bij Stichting Reanimatie Onderwijs Eibergen terecht.

Aanmelden kan bij Ria Hagens via email: info@stichtingreanimatieonderwijseibergen.nl of tel. 0545-431332. Info: stichtingreanimatieonderwijseibergen.nl.

Meer berichten