Vincent Elferink (rechts) feliciteert Alie Meerbeek-Kroeze met haar Zonnebloemjubileum.
Vincent Elferink (rechts) feliciteert Alie Meerbeek-Kroeze met haar Zonnebloemjubileum.

Bloemen en oorkonde voor Alie Meerbeek

Geesteren - Tijdens de laatste bestuursvergadering van dit jaar werd door de Zonnebloem afdeling Geesteren-Gelselaar aandacht besteed aan het feit dat Alie Meerbeek-Kroeze 10 jaar als vrijwilligster werkzaam is binnen de afdeling.

Vincent Elferink, voorzitter van de Regio Achterhoek, speldde haar een zilveren insigne op en ze mocht een oorkonde van goede verdienste in ontvangst nemen. Namens de afdeling ontving Alie Meerbeek-Kroeze een bos bloemen. Alie is haar hele periode al penningmeester van de afdeling, hetgeen zij met volle overgave doet en naar volle tevredenheid van de overige leden van bestuur.

Secretaris Bertha Geerdink laat weten dat de kerstmaaltijd dit jaar niet doorgaat: "Omdat de decembermaand al een erg drukke en dure maand is, hebben we besloten om een nieuwjaarsvisite te organiseren. Deze zal plaats hebben op woensdagmiddag 9 januari in Dorpshuis de Zonnekamp in Geesteren. Aanvang: 14.30 uur. Uiteraard zal het hier onze gasten ook aan niets ontbreken en kan men ieder de nieuwjaarswensen over brengen."

Wordt vervolgd.

Meer berichten