Lichtjesavond Eibergen: 'Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt'

Eibergen - Stichting Lichtjesavonden organiseert in samenwerking met vele vrijwilligers al een aantal jaren Lichtjesavonden in verschillende plaatsen onder het motto 'Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt'. Op zondag 9 december is Eibergen weer aan de beurt.

Martine Kuipers namens partner Nijkamp Uitvaartzorg: "Elk jaar mogen wij weer meer bezoekers begroeten. De positieve reacties zijn voor ons en de vrijwilligers een enorme stimulans om Lichtjesavond levend te houden."

Geloof, afkomst en achtergrond spelen deze avonden geen rol spelen. Ook nabestaanden wiens dierbaren elders gecremeerd of begraven zijn zijn van harte uitgenodigd op de begraafplaats aan de Haaksbergseweg.

De avond begint om 19.00 uur. Alle bezoekers krijgen bij aankomst een kaars uitgereikt. Er is een programma samengesteld met passende woorden en live muziek. "Voor mensen die minder goed ter been zijn zetten wij stoelen klaar."

Mensen die een idee hebben voor de invulling van de avond kunnen contact opnemen met tel. 0545-471900 of een mail sturen naar: stichtinglichtjesavonden@gmail.com. "We kunnen ieders hulp goed gebruiken voor de invulling van het programma. Mensen kunnen bijvoorbeeld een lied ten gehore brengen of een gedicht voorlezen", aldus Kuipers.

Bij erg slecht weer gaat het niet door. Houd daarvoor de site www.nijkampuitvaartzorg.nl in de gaten.

Meer berichten