Juf Annie de Vries nam vrijdag met een lach en een traan afscheid van het onderwijs.
Juf Annie de Vries nam vrijdag met een lach en een traan afscheid van het onderwijs.

Juf Annie neemt afscheid van haar Eibergse kinderen

Eibergen - Juf Annie de Vries nam vrijdag afscheid van het onderwijs. De Eibergse, die zondag 66 werd en dus met pensioen kon, werd die ochtend verrast door haar Groep 5 van het Sterrenpalet. Ze haalden juf Annie thuis op met de huifkar.

Annie de Vries heeft ongeveer 30 jaar voor de klas gestaan, waaronder op de Willem Sluiter, 3-Sprong en Julianaschool, die nu allemaal gefuseerd zijn tot het Sterrenpalet.

Na het feestelijke onthaal thuis ging juf Annie, omringd door haar kinderen en kleinkinderen, naar het Sterrenpalet aan de Huenderstraat, waar de peuters, de onderbouwleerlingen en het team klaar stond in een erehaag om de juf op te vangen. Alle kinderen van de drie verschillende locaties verzamelden zich daarna in de Huve, waar een voorstelling werd gegeven, die Annie langs allerlei landen leidde. Na de lunch met haar klas ging de juf naar locatie de Beukenlaan, waar ze vroeger al werkte toen het nog de 3-Sprong was. De bovenbouwleerlingen hadden mooie bogen versierd en ook hier werd het een gezellige middag samen.

Annie hoeft volgens haar collega's niet te vrezen voor het zwarte gat: ze houdt van creatieve activiteiten, zoals schilderen en geniet volop van haar kinderen en kleinkinderen.

Meer berichten